کارگاه آنلاین برندینگ و بازاریابی میگو در سبد غذایی
کیش تک با همکاری اتحادیه تولید و تجارت آبزیان ایران برگزار می کند ؛
پردیس فناوری کیش ، با همکاری اتحادیه تولید و تجارت آبزیان ایران و هم فکری متخصصین و مصاحب نظران این حوزه ، با توجه به بررسی های انجام شده و نیاز جامعه و بازار اقدام به برگزاری کارگاه برندینگ و بازاریابی میگو در سبد غذایی با اهداف و مزیت های زیر می نماید.
اهداف دوره :
- حمایت از کسب و کارها
- حمایت ازتولیدکنندگان
- ایجادا ارتباط بین تولیدکنندگان و بازارمصرف
- مهارت آموزی
- ایجاد ارتباط بین دانشگاه و بازارکار
- گسترش مصرف میگو به عنوان شناخته شده ترین و پرمصرف ترین غذای دریایی
- افزودن میگو درسبد غذایی خوانوارها به عنوان ماده غذایی سرشار از کلسیم ، ید، پروتئین ، با خواص: کالری پایین ، حفظسلامت پوست و مو و ناخن ، جلوگیری از کمخونی ، کاهش خطر کمکاری تیروئید ، تقویت استخوانها ، جلوگیری از ابتلا به سرطان ، موثر درجلوگیری از به وجودآمدن التهاب ، جلوگیری از بیماری قلبی و دیابت ، حفظ سلامت چشمها ، حفظ سلامت مغز ، جلوگیری از ریزش مو ، کاهش خطر سکته و حملات قلبی ، بهبود سنتز پروتئین عضلات و…
تاریخ برگزاری : 19 و 20 مهر ماه 1400
زمان برگزاری : 14:00 الی 18:00
شهریه دوره : 390/000 تومان
تخفیف ویژه اعضای اتحادیه تولید و تجارت آبزیان ایران (25%)
ظرفیت محدود (با ارائه مدرک معتبر)
ثبت نام در : http://rahyaranlms.ir/eregister1
مزیت های دوره :
مشاوره جهت احداث حوضچه های پرورش میگو
مشاوره جهت اخذ مجوزهای لازم پرورش میگو
مشاوره جهت بازاریابی و بازارسازی تولیدکنندگان
مشاوره جهت افزایش تولید و بهروری پرورش میگو
مشاوره جهت بهبود کیفیت و بسته بندی پرورش میگو
مشاوره جهت ورود به بازار پرورش میگو
مشاوره جهت صادرات میگو
مخاطبان دوره :
پرورش دهندگان و آبزیان میگو
صاحبان مشاغل
دانشجویان
افرادجویای کار
علاقه مندان
تاریخ برگزاری : 19 و 20 مهر ماه 1400
زمان برگزاری : 14:00 الی 18:00
شهریه دوره :390/000 تومان
تخفیف ویژه اعضای اتحادیه تولید و تجارت آبزیان ایران (25%)
ظرفیت محدود (با ارائه مدرک معتبر)
ثبت نام در : http://rahyaranlms.ir/eregister1